In Alles

Christine d. Boef

In alles

In alles hoor ik je.. En ook weer niet
Inwendig moet ik lachen
Een pleister op mijn verdriet

Je grapjes, je aanwezigheid
Wat zo vanzelfsprekend was
Is nu verleden tijd

In alles zie ik je..
Het herinnerd mij aan jou
Dat kan ook niet anders
We waren ooit samen 1
Zachtjes fluister ik
Ik hou van jou

In alles ben jij
Ik zie je in een vogel, een vlinder
Maar vooral in mij

Ik hoor je in een liedje
In een grap of in een sneer
In alles ben jij
Mama ik weet zeker
Ik zie je nog een keer


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Christine d. Boef (Actief sinds: 06-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In Alles’ van Christine d. Boef zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.