Andre

agnes Molenaar

Het valt niet mee om los te laten
Er is zoveel wat ons verbindt
Het valt niet mee om te beseffen
ineens een 1 ouder kind

Het valt niet mee om los te laten
als er zoveel is geweest
zoveel om op terug te kijken
wat mis ik straks het meest

Het valt niet mee om vooruit te kijken
zonder jou erbij
zal je bij me moeten dragen
zoveel van jou in mij

Zoveel wilskracht zoveel vuur
zoveel vechten tot het laatste uur
zoveel liefde om te geven
zoveel trots op al het lief

Het valt niet mee om los te laten
maar we hebben het goed gedaan
Het mooiste van jou blijft achter
Het is slechts je lichaam dat we laten gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

agnes Molenaar (Actief sinds: 12-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Andre’ van agnes Molenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.