Lieve Vader

Connie Dijkslag-Wien

Lieve papa Henk,

Geen woorden zijn er..
..die dit verlies kunnen beschrijven
Alles was zo normaal
Nu is alles zo anders

Je was altijd rusteloos
Maar deze rust kwam echt te vroeg
We zeggen wel; het is goed zo
Maar wat ik voel is anders
Leegte, gemis, verdriet
Om wat er was en nooit meer terug komt

We hopen nog steeds..
..dat we wakker worden uit deze nachtmerrie
Maar we weten dat het niet zo is
Je bent weg..
..voorgoed

Waar je ook bent
Je kijkt naar ons
Maar wij zien jou niet..
..niet meer
..nooit meer

We missen jou heel erg
Onze harten zijn gebroken
Maar we zullen jou nooit vergeten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Connie Dijkslag-Wien (Actief sinds: 21-01-2015)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht heb ik geschreven omdat mijn lieve lieve schoonvader zo plotseling overleed. We zijn er allemaal kapot van. Niemand kan het bevatten. Dichten/schrijven helpt.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve Vader’ van Connie Dijkslag-Wien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.