INLOGGEN

Overlijdensgedichten (ouders)

Gedichten en gedichtjes over het overlijden van ouders, moeders en vaders en voor overleden ouders, een moeder of een vader van iemand anders vind je binnen deze rubriek op Dichters.nl. Deze gedichten zijn onder andere geschreven door mensen van wie hun vader of moeder is overleden en door mensen die iemand in hun omgeving hadden van wie een van de of beide ouders zijn overleden. Gedichten over en ten behoeve van overleden grootouders of algemene overlijdensgedichten vind je in de andere rubrieken met overlijdensgedichten (zie het rubrieken overzicht).

Heb je zelf één of meerdere overlijdens gedichten over/voor ouders, vaders en moeders, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!