INLOGGEN

Overlijdensgedichten (kleinkinderen)

Je vindt hier overlijdensgedichten die specifiek betrekking hebben op overleden kleinkinderen (kleinzoons en kleindochters). Dichters.nl bevat meerdere rubrieken waarin overlijdensgedichten zijn opgenomen. Kijk ook eens bij de algemene overlijdensgedichten of de andere overlijdens rubrieken, mocht je het in deze rubriek niet kunnen vinden.

Heb je zelf één of meerdere overlijdens gedichten over kleinkinderen, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!