INLOGGEN
«»

Verdwaald in het duister.

 Op zoek naar het eeuwige licht.
 Weinig stappen nog maar gezet.
 Vervreemding van het aardse,
 de moderne maatschappij.
 Schroom het leven te leven,
 wat jou op jonge leeftijd belet.
 Kleine jongen met je grote hoed,
 je dwalen is nu voorbij.
 Je weg zelf gekozen,
 naar het eeuwige licht.
 Nu ben je eindelijk vrij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

RUST ZACHT De jongen bas was 10 jaar heeft op 27 juni jl zelf besloten naar het licht te gaan. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verdwaald in het duister.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.