Soms lijkt het

droomster

 of mijn gedachten
 met de
 jouwe zijn verweven
 in gezamenlijk voelbaar gemis
 dan is het of
 een zachte wind
 als jouw adem
 mijn wangen doet strelen
 als bevestiging
 dat ik me niet vergis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Gemis van overleden kind

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soms lijkt het’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.