Als een vlinder naar het licht

Petra Korstanje

Als een vlinder naar het licht ben je ons vooruit gevlogen
Onbereikbaar ver en toch zo heel nabij
Om voor eeuwig in Zijn huis te wonen
waar geen pijn of verdriet meer zal zijn
en waar God de tranen zal wissen van je ogen

Dag ons lieve kleine meisje
wij zijn nu hier om voor het laatst afscheid van jou te nemen
Maar weet lieverd, dat jij voor altijd een plekje hebt in ons hart
We laten je gaan maar zullen jou in onze herinneringen koesteren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Korstanje (Actief sinds: 10-10-2013)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als een vlinder naar het licht’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.