Dag lieve beppe

Marianne Droogh

Ik wilde nog even met je praten,
Maar sneller dan verwacht, heb je ons verlaten.
Onze beppe, oerbeppe is uit ons leven,
had ik nog maar even tijd om een knuffel te geven.

Zo onwerkelijk snel is het gegaan,
Voor we het wisten was je ver van ons vandaan.
Misschien is het beter zo..
want de ziekte in je lichaam, zat overal.

Het is 3 maanden geleden, dat je bent overleden.
Maar ik blijf je herinneren zoals je was.
Dag lieve beppe, rust maar zacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marianne Droogh (Actief sinds: 13-08-2019)

Informatie bij het gedicht

Beppe staat voor oma Oerbeppe staat voor overgroot oma

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dag lieve beppe’ van Marianne Droogh zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.