Vallende ster

Els Hendriks Wouters

Vallende ster

Lief klein wicht
heel even zag je het levenslicht
op een wolkje ging je naar het heelal
waar je als sterretje stralen zal.

Zodat je ons in dit aardse leven
vrede en licht mee kunt geven
en als ik ooit een vallende ster zal zien
ik zal wensen dat jij het bent misschien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hendriks Wouters (Actief sinds: 21-08-2014)

Informatie bij het gedicht

geschreven als troost voor mensen die ooit een baby zijn verloren.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vallende ster’ van Els Hendriks Wouters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.