INLOGGEN

Overlijdensgedichten (baby's)

Je vindt hier een overzicht met overlijdensgedichten en kleine korte overlijdensgedichtjes voor en over baby's. Onze dichters hebben de meest bijzondere, intense en waardevolle gedichten geschreven over het overlijden van baby's. Blader rustig door alle gedichten om een passend gedichtje te vinden.

Heb je zelf één of meerdere overlijdens gedichten over baby's, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!