INLOGGEN
«»

Gedachten aan mij ontvallen luitjes

Aan mij voorbij gaan in gedachten de luitjes die
mij de laatste twee jaren ontvielen
Zonder enig gevoel van rancune, meer met
intense spijt

Een laatst groet was niet in het spel; fijne
herinneringen gelukkig wél!
Hoevele mensen zou ik inmiddels in mijn leven
hebben leren kennen? Honderden vast wel

Sommigen zijn nu niet meer dan een vage
schim... Anderen? Het leek de dag van gisteren
wel in een zwart-wit kiekje vervat Opvallend fel!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedachten aan mij ontvallen luitjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.