INLOGGEN
«»

Neef

Je lijden ging langs ons heen,
Toch is er een ween,
Een foto is je laatste groet,
Waarmee je permanent het licht uitdoet,
Bedenkelijk kijk jij voor je uit,
Tegen sommige ziekten bestaat geen kruid,
Een blik vol vragen,
Als mens moeten wij veel verdragen,
Je lippen stijf op elkaar,
Dat raakt bij ons een gevoelige snaar,
Je geboortedag was een feest,
Mooi dat jij onze neef bent geweest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Trijan
Actief sinds: 22-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Neef’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.