INLOGGEN
«»

Peter R. de Vries

1. Peter R. de Vries; een maatschappelijk verlies...?

2. Strijdend voor rechtvaardigheid...oprecht delend zijn advies.

3. …"a bended knee is no way to be free": luidde zijn devies.

4. Genoten van zijn moedige welbesprakenheid wellicht hierna dan een grotere 'peace'.

5. In het archiveren van hetgeen ervaren ? Was hij zo precies...

6. Tot verbazing van hen die zoeken in hoeverre waarlijk zo exquis..?

7. In onze herinnering opgeslagen en rechtvaardigheid is ook waar ik voor kies !

8. Dan ten slotte voor hen die volgen als voorbeeldige trustee(s).

9. Etymologisch te herleiden wie hierna die voorbeeldige mentee(s)…?

10. …oprecht naar de Almachtige Diens Barmhartigheid verkies !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Y.A
Actief sinds: 06-10-2019Informatie bij het gedicht:

Keek weleens naar diens programma's en was onder de indruk van wat mijn ogen zagen en oren hoorden en mijn hart relatief begreep. Het dichten is een hobby en ondervind een waarderingsdrang wat persoonlijks te verrijmen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Peter R. de Vries’ van Y.A zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.