INLOGGEN
«»

Jij verloor de coronastrijd

Jij verloor de Coronastrijd

Je hebt gestreden voor jouw leven
van oud op nieuw was er nog strijd
Helaas moest jij de moed opgeven
de corona die overwon jouw strijd.

Je mag nu thuis zijn bij de Vader
Hij heeft je voorgoed thuisgehaald
Hij zorgt voor jouw gezin als Vader
zo liefdevol ,dat heeft Hij bepaald.


16 februari 1966 -1 Januari 2021

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij verloor de coronastrijd’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.