INLOGGEN
«»

Afscheid

Afscheid

Bij het afscheid van je vader vandaag
komen momenten uit zijn leven voorbij in stil verdriet.

Stil staan en toch moet je verder....
ik stuur je veel kracht
en liefde.

Als vriend wens ik
je heel veel sterkte.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afscheid ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.