INLOGGEN
«»

Liesbeth List

Liesbeth List

Een prachtige zangeres en actrice
Liesbeth List is op
78-jarige leeftijd overleden.

Liesbeth begon haar zangcarrière in
mijn geboortejaar 1962.

Heel vaak trad zij op met zanger
Ramses Shaffy,
het werd een lange
samenwerking.

Eén van de bekendste liederen
was Laat Me (Vivre),
een prachtig duo.

Als ik naar de radio luisterde zong
ik heel vaak mee,
het maakte me heel blij.

Liesbeth had een prachtige
stem,
zij was een mooie en
bijzondere vrouw.

In 2017 stopte ze met optreden
vanwege een vorm van dementie.

Liesbeth, je bent van grote
waarde voor ons land geweest.

Bedankt voor al je mooie liederen.

Rust zacht, lieve Liesbeth

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liesbeth List ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.