INLOGGEN
«»

Hemelse blikken

Hemelse blikken
Voorbij de tijd van snikken
De liefde blijft zacht
Het is voor altijd in het hart gebracht

Vrede heb je erin kunnen vinden
Je hoeft er geen doekjes om te winden
En bent niet stil blijven staan
Het leven is verder gegaan

Het mooie voor altijd gegeven
Rust heb je nu gekregen
Het verzetten van pijnlijke gedachten
Je weet te verzachten

Zie hoe je kon omschakelen
Na de tijd van het waken
Het vertrouwen in de toekomst meegenomen
Het goede mag nog dagelijks in je komen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hemelse blikken’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.