Lieve man van mij

Dick Voogd

( Dit schreef ik voor een lieve vrouw)

Lieve man van mij

Vandaag word je
gecremeerd,
de tijd die we samen
hadden was mooi,
prachtig
en soms verdrietig.

Mijn hart huilt,
ik ga je missen lieverd.

Deze dag moet ik sterk
zijn,
maar dat zal niet meevallen.

Met mooie woorden zal
ik je toespreken deze
dag.

Lief,
voor altijd zal ik van je
blijven houden.

Liefs,

je vrouw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve man van mij’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.