INLOGGEN
«»

Mijn hart

[Dit schreef ik voor een lieve
vrouw]

Mijn hart

Mijn hart is gebroken nu
je niet meer bij mij
bent.

Het doet mij zoveel
verdriet
dat ik je niet meer in mijn
armen kan sluiten.

Er zijn geen woorden
meer van jou.

Nu, in deze dagen, komt
het afscheid steeds
dichterbij.

Met liefde zorgde ik voor
je.

Mijn verdriet is groot,
maar mijn hart is intens
gebroken.

Toch heeft mijn hart een
hele mooie plek voor je.

Voor altijd zal ik je
dragen tijdens mijn
verdere levensreis.

Lieverd van mij,
rust zacht.

Liefs je vrouw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn hart’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.