INLOGGEN
«»

Lieve man

( Dit schreef ik voor een
lieve
vrouw, die haar man nu
moet
missen)
Lieve man
Lieve man
van mij,
in je ziek zijn
heb je het niet
overwonnen.
In die tijd heb ik zoveel
mogelijk voor je
gezorgd,
met liefde.
Gelukkig werden we
gesteund
door onze twee nichten
en onze lieve
schoondochter.
Het doet veel pijn en
verdriet
nu je niet meer in ons
midden bent.
Het is zo stil zonder jou,
ik ben blij
dat er mensen zijn die
om mij geven in deze
moeilijke tijd.
Komende week word je
gecremeerd en dat zal
heel moeilijk worden.
Lieve man van mij,
bedankt voor alle mooie
momenten en wat je
betekent hebt voor mij.
De liefde
was heel bijzonder en
mooi met jou.
Je mag nu naar je zoon
lieve man,
maar je moet weten,
het doet mij veel
verdriet.
Je hebt veel pijn gehad,
je kon echt zo niet
verder leven.
Lieve man,
voor altijd zit je
in mijn hart.
Liefs,
je vrouw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lieve man’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.