INLOGGEN
«»

en dan is het stil

En dan is het stil

En dan is het stil.
De wereld voelt oneindig ver,
Apathisch kijkend in de leegte,
Zoekend naar elk kostbaar
Moment,
Dat is opgeslagen in de tijd.

En dan is het stil.
Het gevoel raast door het niets,
Met gesloten ogen
Zoekend naar de aanraking
Van gisteren,
Opgeslagen in gedachten.

En dan is het stil.
God’s lichtstralen zijn onderweg,
Zij zullen ons bereiken
Plotseling
De verbondenheid is voelbaar.

En dan is het stil.
Tot het gezang van een merel
De stilte doorbreekt.
Vanuit Liefde.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Kleine Maan
Actief sinds: 07-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘en dan is het stil’ van Kleine Maan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.