INLOGGEN
«»

Tranen

Tranen

Mijn tranen vertolken de pijn in mijn hart
overlopende ogen vertellen mijn diepe smart.
Jij vertrok voorgoed uit mijn leven
jouw aura heeft het begeven.
Geen draagvlak meer voor verder geluk
het gemis brengt mij steeds van mijn stuk.
Slapeloze nachten zonder jouw aan mijn zij
geen maatje meer waar ik lekker mee vrij.
De leegte die jij voor altijd achterlaat
een rot gevoel dat nooit meer weg gaat.
Meer tijd was ons niet gegeven
nadat er abrupt een einde kwam aan jou leven.
Jouw levenslicht verdween aan de horizon
ik wou dat ik je terug halen kon.
Ooit zullen we mekaar weer tegenkomen
als ook een einde aan mijn levenslijn is gekomen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tranen’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.