INLOGGEN
«»

Herinneringen zullen bloeien

herinneringen zullen bloeien


ondanks snel verwelken
wilden jouw kelken
nog een keer de wereld zien

maar de herfst
was daar en het oogsten
al grotendeels klaar

ongemerkt was hij
naderbij geslopen
sloot onverwacht de zomer af

woordloos is er
afscheid genomen en ging jij
naar de wereld van jouw dromen

maar herinneringen
zullen blijven bloeien in kelken
die nooit zullen verwelken

Dank je fairouz

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

18/11/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herinneringen zullen bloeien’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.