INLOGGEN
«»

Ster voor Sterre

Uitblinkende ster
ik vraag je hier te blijven
tegen beter weten in
omdat jij zo mooi schittert
in mijn leven

mijn grootste verlangen
is dat jouw heldere licht
nooit zal afdrijven naar
het donkere niets
maar dat ik steeds iets
van je blijft zien
en jij van mij

ik beloof je dat ik
bij elke stand van de maan
naar buiten zal gaan

want sinds jij daar
aan de hemel ging hangen
zal ik genieten van momenten
misschien wel
lichtjaren van even

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ster voor Sterre’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.