INLOGGEN
«»

Grenzeloos verlangen.

Als ik naar de hemel staar
diep in mijn gedachten
je stemgeluid ervaar
en we samen lachten

ik denk aan de dagen
in blijdschap en pijn
toen we elkaar zagen
onszelf konden zijn

door mijn ziel gesneden
stuk uit mijn hart
je bent overleden
ik ben verward.

we verstonden elkaar
aan één woord genoeg
jij stond klaar
als ik je wat vroeg.

wat ik wil wensen
is buiten mijn gebied
het gaat over grenzen
ik weet het niet.

mag ik dan verlangen?
het is van waarde
maar ik zit gevangen
op deze aarde.

jij bent in het Hemelrijk
ik zou graag met je praten
hier heb ik geen bereik
je hebt ons verlaten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

rdoek
Actief sinds: 21-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Grenzeloos verlangen.’ van rdoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.