Je bent zo mooi als je lacht

MelanNadine

Wanneer ik je zie huiver ik een beetje,
ik hou van je, heb je lief, ik zal je nooit vergeten.
Wanneer ik je hoor lach ik een beetje,
ik hou je vast, knuffel je en bedank je.

Ik zie je huilen en ik begin te twijfelen,
ik voel je niet, zie je niet, hoor je niet.
Ik kijk naar de sterren in de hemel,
ik bedank je, heb je lief, je bent zo mooi als je lacht.
Maar al open ik m'n ogen, dan ben je hier niet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

MelanNadine (Actief sinds: 10-09-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bent zo mooi als je lacht’ van MelanNadine zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.