INLOGGEN
«»

Voor Mamma

Om je heen gaat het leven door.
Het is moeilijk om verder te gaan,
als je beseft wat je verloor.
Ik verloor het enigste constante in mijn leven.
Zij heeft mij het leven gegeven.
Het is bijna niet te doen.
Leven met dit gemis.
Wetende dat ze er niet meer is.
Ik wil haar nog zoveel vertellen.
Ik wil haar nog iedere dag opbellen.
Het is bijna Kerstmis.
De tijd van blijdschap en plezier.
Maar Mamma is niet meer hier.
Ook ik moet verder,
maar hoe ga ik dat doen.
Ik heb geen idee,
maar ik moet het proberen.
Alleen al door haar nageachtenis te eren.
Zij zou het verschrikkelijk vinden dat wij kapot zijn.
Dat wij nu moeten leven met zoveel pijn.
Zij wist dat ik sterk was.
Om mij had ze geen zorgen.
Er komt altijd weer een morgen.
Bedankt Mamma,
ik zal je nooit vergeten.
Ik hou van je, Mamma,
dat heb je altijd geweten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

corrie Van 't Hoen
Actief sinds: 02-08-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor Mamma’ van corrie Van 't Hoen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.