INLOGGEN
«»

vanuit de hemel

 vanuit de hemel

 misschien kijk je af en toe op mij neer
 wellicht schudt je geregeld het hoofd
 denk je was ik er nog maar
 kon ik hem maar helpen

 aan de andere kant ben je hopelijk trots
 maar dan vooral op jezelf
 aan jouw heeft het niet gelegen
 dat het soms zo moeilijk gaat

 een man van weinig woorden
 teveel praten had geen zin
 zonder woorden jou begrijpen
 misschien vind ik mezelf ooit daarin

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

rust in vrede papa Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vanuit de hemel’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.