INLOGGEN
«»

Daarboven

 Ik mis je
 nog steeds!
 De vrolijkheid,
 je lieve lach
 Een dikke knuffel
 en weer getroost
 Dat is wat ik zag

 Spaarzame momenten
 die je als kind niet ziet
 worden nu o zo belangrijk
 Zou willen dat ik het wist
 Dat ik wist dat je er niet meer zou zijn
 Dan zou ik je omhelzen
 Zeggen dat alles wel goed kwam
 Met ons, met mij...

 Herinneringen blijven
 vooral de laatste momenten
 Duim omhoog!
 Zo van: "jij redt het wel!"
 Zou willen dat je kon zien
 dat ik ben veranderd
 Veel dingen heb bereikt

 Helaas kan dat niet meer
 Al doet het soms zo'n zeer
 dat eindeloze gemis
 Ik hoop dat het "daarboven"
 beter voor je is!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ByKyra
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Daarboven’ van ByKyra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.