INLOGGEN
«»

Rust zacht

 Duisternis is
 opgeklaard

 nu zacht licht
 je heeft geraakt en
 langzaam tot
 zich heeft genomen

 naar daar..
 waar warmte verder dan
 de einder draagt

 en het nu goed is
 thuis te komen


 Rust zacht
 lieve Nelleke

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

overlijden jeugdvriendin Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rust zacht’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.