Veilig naar de overkant.

droomster

 Wanneer geen licht meer zal stralen
 ik uit het leven, niets meer kan halen.
 Neem mij bij de hand

 Als dit lichaam is opgebrand,
 en de geest doet dwalen.
 Neem mij bij de hand

 Neem me bij de hand "Heer"
 Breng me veilig naar de overkant!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/02/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veilig naar de overkant.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.