INLOGGEN
«»

Laatste schemering.

 Als Jaren, maanden,
 dagen uren
 nog laatste minuten blijken.
 Jaargetij nog enkel winter
 bomen in hun kaalte prijken
 boven loof wat rottend is.

 Grijs en grauw,
 heeft plaatsgenomen
 voor het blauw met stralend wit.
 Voorbij nu alle dromen,
 toekomst zal niet meer komen.

 Avond rest vluchtige stralen,
 voortgestuwd door de donkerte
 van enkel nog nacht.
 Verstillen, alle mooie getijden
 die 't ooit eens heeft gebracht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laatste schemering.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.