Herdenken

Patros Fibros

 Mij is het een raadsel,
 Waar het leven om gaat.
 Je wint of je verliest,
 Maar zeker is dat je de aarde verlaat.

 Onze oorlogsslachtoffers hadden nog een leven voor zich,
 Maar helaas konden ze ons de vrijheid niet meteen schenken,
 Ik vraag nu maar twee kleine minuutjes,
 Om stil te staan en deze helden te herdenken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herdenken’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.