INLOGGEN
«»

Ik probeer alles te vergeten

 Ik probeer alles te vergeten ,
 Zet de muziek zo hard als ik wil aan .
 Toch lukt het niet .
 Hoe moet mijn leven zo verdergaan !?

 Ik probeer alles te vergeten ,
 Ik probeer grapjes te maken met de mensen .
 Toch lukt het niet .
 Misschien een keertje toewensen ...

 Ik probeer alles te vergeten ,
 Zit gewoon te schreeuwen zo luid als ik kan .
 Toch lukt het niet .
 Van al die problemen , daar komt het van ...

 Ik probeer alles te vergeten ,
 En toch lukt het niet ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik probeer alles te vergeten ’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.