INLOGGEN
«»

In witte sferen

 er waren rozen
 daarboven
 in witte sferen

 transparante muziek
 lichtte op
 bij vluchtig passeren

 verbaasd naar
 je lichaam kijken dat
 alleen het zijn liet zien

 nog een vage schijn
 van het aardse
 zonder vaste materie

 het mysterie van
 denken en overal
 bestaan zonder gaan

 geen woorden
 maar weten
 delen wat ooit is vergeten

 voor haar ging
 hemels boven open
 in erkenning van geloven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

18/01/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In witte sferen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.