INLOGGEN
«»

Een regenboog verder

 ik was in de wolken
 maar meedogenloos brandde
 de zon op mijn nalatenschap

 tekende verstrooiing
 in een buiige lucht maar
 het feest was een regenboog verder

 schreef donker betrokken
 over wereld en waarden op
 een zichzelf vernietigende aarde

 het weer zat mij tegen
 de zon won een heldere hemel
 mijn testament heeft niemand gekend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een regenboog verder’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.