INLOGGEN
«»

Een groot gemis

Papa

 

Een lege plek, een groot gemis

Een fijne herinnering is alles wat er nog is

 

Waar ben je nu vraag ik me af

'k voel nog de liefde die je me gaf

 

Jou te kennen, vond ik zo fijn

Je los te laten, dat doet pijn

 

Ik zal je missen in dit leven

maar zal altijd om je blijven geven

 

Slaap zacht paps

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Karlien Vancleef
Actief sinds: 12-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een groot gemis’ van Karlien Vancleef zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.