INLOGGEN
«»

Zo koud van binnen

Soms zou ik wel eens willen gillen
Want mijn pijn is niet te stillen
Mijn verdriet een stil gemis
Van mijn kindje dat er niet meer is
Bij jouw geboorte was je zo mooi en klein
Jij zou mijn eigen kleine meisje zijn
Je lag daar maar zo bleek en stil
Jou horen huilen was wat ik wil
Maar nee, jij was al van mij heen gegaan
En liet mij met lege handen staan
Mijn hart die nam je met je mee naar boven
Tenminste dat is wat ik wil geloven
Want het is nu zo koud bij mij van binnen
Want zonder hart kan ik niet beminnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Conny de Jong
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo koud van binnen’ van Conny de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.