INLOGGEN
«»

Voor een vriend

Een onzichtbare vijand
diep van binnen
je strijdt een strijd
die je niet kunt winnen
Maar toch blijf je vechten
al doet het pijn
knokken tegen iets
dat je nooit de baas zult zijn

 

Je wilt nog wel
maar het gaat niet meer
je bent te moe en veel te teer
Je kunt niet meer
verliest je laatste beetje wil
en zomaar op een kwade dag
staat het leven even stil.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anneke Machura
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor een vriend’ van Anneke Machura zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.