INLOGGEN

Overige gedichten

Je vindt hier een overzicht met alle overige gedichten die we niet hebben kunnen indelen in één van de andere gedichten rubrieken. Bekijk alle overige gedichten die onze dichters hebben gemaakt, vond je geen passend gedicht in een van de andere rubrieken, dan is de kans groot dat je hier wél een mooi en passend gedicht vindt!

Heb je zelf één of meerdere leuke of mooie gedichten die niet in een andere rubriek thuishoren en dus in deze rubriek 'overige gedichten', of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!