INLOGGEN
«»

Het blauwe licht

Mimi snort al een half uur

op mijn schoot op de wc
waar ik haar zit te strelen
omdat het onweert

Voor haar geen angst
ik ben een goed mens
dat weet ik zelf

mijn kant is de goede kant
van de streep onder de deur
het blauwe licht

van de bliksems
en de rommelende donder
het zwaard van Michael

dat het kwade scheidt
van het goede in een tijd
die we allemaal kennen

als onze eigen tijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel "Andere tijden" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het blauwe licht’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.