Diamanten

Zywa

Onze band vervaagd tot wat

woorden geladen met gevoel
om een hartvol roest
Schitterende herinneringen

De kleur van jouw ogen

Die eerste keer, verdwaald
in elkaar, samen
de weg aan het vinden

Alles waar jij goed in bent

dat je toch los moet laten
Cadeaus zonder pretentie
hand in hand gegeven

voor het hotel, in vallend blad

Wolkjes ademen zonder tekst
Sneeuwvlokken sieren ons haar
Dat zou eeuwigheid mogen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

"Diamonds and rust" ("Diamanten en roest", 1975, Joan Baez) --- Bundel "Maak vlug een foto"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Diamanten’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.