INLOGGEN
«»

Prooi

Als op de horn geblazen,
gewaarschuwd zijn allen.
Zal hij ieder verbazen,
als een storm in de stilte.
Als een adelaar uit het niets,
zal zijn prooi verslinden.
Stilte zegt niet alles,
het kan je verblinden.
Zwart op het netvlies,
zo tastbaar
als een prooi kan zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Donna de Boer
Actief sinds: 10-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Prooi’ van Donna de Boer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.