Talent

Dick Voogd

Talent

Sommige mensen
voelen zich klein en
hebben geen durf of
willen zich niet op de
voorgrond laten zien.

Dat mag natuurlijk, daar
is niets op tegen,
maar ieder mens heeft zijn
capaciteiten.

Houd je talenten niet
verborgen, want je hebt
maar één kans in je
leven
om je te laten zien.

Durf en wilskracht heb je
er voor nodig, dat is
waar!

Je mag je laten zien,
daar is niks mis mee.

Natuurlijk heb je soms
een duwtje nodig, en dat
is ook niet erg.

Als je iets voor elkaar
wilt krijgen moet je het
gewoon doen, want
soms kan je er ook te
laat mee zijn.

Talenten heeft ieder
mens, dat is het mooie
ervan, laat zien wie je
bent en schroom niet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Talent’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.