INLOGGEN
«»

Joepie, een nieuwe lezer! (Papa was op

Papa's vrienden drinken graag
lachend nog een bier
om naar mij te kijken
wanneer ik het breng

maar vandaag vallen ze stil
je zult er maar mee zitten
zo'n moeilijke dochter
die gedichten post

over seks en de liefde
van haar vader en
een verre minnaar

Wat heeft hij ineens
voor aandacht voor mijn innerlijk?
Alleen begrijpt hij het niet

Alleen in fantasie kan ik uitdrukken
wat ik nodig heb en
wat me boos maakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Voor 'Honey Love' Siera Mayhew // Bundel 'Blauwe plekken' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Joepie, een nieuwe lezer! (Papa was op ’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.