Pennenlikkerij

Ron Dietvorst

Twijfelen en
weifelen
waar is die bite
gebleven, die fermheid

geen spiegel meer
van mezelf, geen één keer
waar is de scherpte
die vroeger knerpte

onthand
loop in los zand
naar nergens toe
en ben zó moe

van alle regels
en alle wegels
van het leven
om het even

ambtenarij
pennenlikkerij
mijn hele leven omgeven door paskwillen en daarbij
ambtenarij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pennenlikkerij’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.