INLOGGEN
«»

Met zachte hand


met zachte hand


ik heb geprobeerd
van de wind te leven
de woorden vlogen langs
er is er niet een gebleven

heb met originaliteit gefuikt
zij stopten heel even
lieten zich zien maar
exclusief was er snel uit

van bruuskeren wilden
zij niets leren in een
wereld waar schermblauw
alleen kou genereerde

pas met zachte hand
waren zij genegen zich in
alle rust te laten lezen en heb
ik ze tot mooie zinnen geregen


wil melker
08/01/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met zachte hand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.