transitie (1)

j.eizo

wanneer het
oude niet
meer is het
nieuwe nog
niet bestaat
groeit de
turbulente
chaos zoals
de wind zich
het sterkst
toont in de
ring van het
oog van de
orkaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

j.eizo (Actief sinds: 05-05-2017)

Informatie bij het gedicht

rite de passage

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘transitie (1)’ van j.eizo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.