INLOGGEN
«»

Koude nacht

28-09-2018
Nachtelijke kou

Het is donker en de sterren zie ik wazig in de duisternis
Kou is weer daar
Overdag nog zo mooi en warm voor deze tijd van het jaar
We hebben genoten van de zomerse warmte, nu is de herfst aangekomen
De regen valt en de wind waait hard door de bomen
De maan die schijnt achter de grijze wolken
Proberen te slapen en wat te dromen
Maar nee, slapen lukt niet
Hopend dat de nacht snel voorbij is en de dag weer zal komen
Wachtend op de ochtend schemering
Zal ik de nacht door komen


Petra van den Oever

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra van den Oever
Actief sinds: 28-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Koude nacht’ van Petra van den Oever zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.